Kevään upein kulinaristinen elämys
Tervetuloa nauttimaan Sylvester Soisalon laatimasta neljän ruokalajin menusta, johon on taidokkaasti yhdistetty samppanjatuottaja Boizelin upeat samppanjat.
Kekäle saa vieraakseen The Grand Bar & Grillin Sylvester Soisalon keittiötiimeineen. Sylvester tunnetaan Helsingin arvostettujen Boulevard Bar & Seafoodin sekä The Grandin ravintoloitsijana ja luovana johtajana. Tämä ei ole hänen ensimmäinen vierailunsa Kekäleessä – saimmehan jo kaksi vuotta sitten nauttia Sylvesterin taidokkaasti loihtimasta menusta Boulevard x Kekäle -tapahtumassa. Ja nyt on jälleen luvassa uusi unohtumaton makumatka!
Sylvester Soisalo
Sylvesterin vaikuttava ura kattaa kokemusta Euroopan arvostetuimmista fine dining -ravintoloista. Hän on työskennellyt muun muassa legendaarisessa ravintola Gordon Ramsayssa sekä useissa Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä eri puolilla Eurooppaa. Lontoon, Münchenin, Oslon ja Helsingin huippuravintolat ovat hioneet hänen osaamistaan, ja ennen oman ravintolansa perustamista hän toimi keittiömestarina Suomen gastronomisessa ja ikonisessa lippulaivaravintola Palacessa.
Laatu keskiössä
The Grand on tehnyt historiaa nousemalla ensimmäisenä suomalaisena ravintolana maailman sadan parhaan liharavintolan joukkoon.
The Grand tarjoilee vain parhainta suomalaista lihaa ja riistaa, joka valitaan huolella ja valmistetaan taidokkaasti klassisia vivahteita kunnioittaen. Annokset viimeistellään huolella valituilla lisukkeilla ja täyteläisillä kastikkeilla, jotta jokainen suupala on täydellinen.
Samppanjatalo Boizel
Boizel on ranskalainen perheyritys ja tyyliltään perinteinen samppanjatalo, joka on perustettu vuonna 1834, ja jota tällä hetkellä johdetaan jo kuudennessa polvessa.
Jokainen samppanja on valittu huolellisesti korostamaan ja täydentämään niille valittuja ruokia. Brut Reserve -samppanjan syvyys ja luonne luovat illalliselle upean pohjan, kun taas Rosé Absolu hurmaa makuhermot viehättävällä charmillaan ja elinvoimallaan. La Montagne puolestaan ilahduttaa tarkkuudellaan ja eleganssillaan. Ateria päätetään erityisellä herkulla, joka on valmistettu nimenomaan tätä tilaisuutta varten. Boizel Ratafia on perheen intohimoprojekti, joka tuotetaan äärimmäisen pieninä erinä ja tuo jälleen esiin perheen taidot ja vision.
Odotamme innolla, että pääsemme juhlimaan hyvässä seurassa hyvästä ruoasta ja loistavista samppanjoista!
Menu & samppanjapaketti
GOLDEN NUGET
Kateenkorvanugetti, Västerbotten-juustoa ja ilmakuivattua kinkkua
Boizel Brut NV – 10cl
——–
LUUYDIN
Härkätartar grillatun luuytimen päällä, tarjoillaan grillatun leivän kanssa
Boizel Absolu Rose NV – 12cl
——–
CLUB STEAK
30 päivää riiputettu luullinen härän ulkofilee tarjoillaan ranskalaisten, vihreän salaatin, vihreiden papujen ja Stilton-bearnaisekastikkeen sekä punaviinikastikkeen kera
Boizel La Montagne Blanc de Noir NW – 12cl
——–
SUKLAA JUBILEE
Tummasuklaaganache, hasselpähkinää, suolakaramelliä ja kermavaahtoa
Boizel Rafatia – 6 cl
Hinnat
Menu 93€
Samppanjapaketti 95€
Alkoholiton juomapaketti 54€
Käytössänne myös Kekäleen viinikellarin valikoima
Varaukset
Kattaus alkaa klo 18:30
Siirry pöytävaraukseen tästä
Siirry Grand x Kekäle-huonevarauksiin tästä
Levi Hotel Spa hinta alkaen 316€ / 2hh
Design Hotel Levi alkaen 346€ /2hh
Hinnat sisältäen kahdelle hengelle vuorokauden majoituksen, Ahkun buffet-aamiaisen, Kekäle X Grand-illallisen (ilman samppanjapakettia) sekä Design Hotellin osalta myös sisäänpääsyn kylpylään.