Kittilästä, Kallon kylästä kotoisin oleva keittiömestari Tuomo Kallo tuo jokaiseen annokseen palan omia juuriaan. Hänen ruokafilosofiansa perustuu pohjoisen luonnon antamiin aarteisiin, joiden makua ei peitetä vaan tuetaan tuomalla parhaat puolet esiin. Tuoreus ja laatu ovat avainasemassa, ja siksi myös Tuomon käsialaa oleva menu elää aina vuodenaikojen mukaan.
Milja Reijonen on palkittu baarimestari ja intohimoinen sommelier. Hänet palkittiin vuoden 2023 Lapin Drinkkimestari -kilpailussa innovatiivisimmasta Kyrö-juomasta ja parhaasta Finlandia-juomasta. Palkitussa juomassa oli muun muassa turkinpippuriliemessä imeytynyttä jäkälää. Miljan kokoama kattava viinivalikoima ja kekseliäät drinkit kietoutuvat täydellisesti yhteen ruuan kanssa ja täydentävät makunautintoa.